До солодкого свята: Як шедеврально творять закарпатські кондитери

Третього травня "майстри солодкого життя" відзначають професійне свято

Багато людей не байдужі до різного роду солодощів і, звичайно ж, добре знати в цьому всьому розумну міру. Але не можна не відзначити той факт, що без солодощів, без кондитерських виробів і випічки важко уявити собі будь-яке свято. Будь-яка радісна подія супроводжується роботою кондитерів.

Сьогодні ласощі можна зустріти в найрізноманітніших видах: як плитки, цукерки, сувеніри чи навіть фонтани. А закарпатські кондитери вміють робити справжні витвори мистецтва. І нічого, що це шкідливо для фігури, зате як гарно та смачно. Закарпатці Валентин Штефаньо, Ігор Заріцький, Людмила Дубіш не раз вражали своєю майстерністю. Depo.Закарпаття зробило підбірку їхніх яскравих робіт.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття