UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді біля "Білочки" "зачистили" стихійну торгівлю (ФОТО)

Із понеділка, якщо стихійна торгівля продовжуватиметься, разом із поліцією штрафуватимуть та вилучатимуть товар

В Ужгороді біля "Білочки" "зачистили" ст…

Про це інформує Depo.Закарпаття з посиланням на прес-службу Ужгородської міськради.

Тротуари та прибудинкову територію в Ужгороді на вулиці Вілмоша Ковача (колишня Белінського) біля ринку "Білочка" сьогодні, 3 листопада, вранці розчистили від сміття. Люди, які організували тут стихійний ринок, облаштували собі "робочі" місця з різного непотребу: старих столів, ящиків, піддонів, дощок тощо, тож працівники ТОВ "Ужбудсервіс", які обслуговують цю територію, все прибрали та вивезли вантажівкою.

Працівники відділу муніципальної інспекції з благоустрою Ужгородської міської ради вкотре наголосили продавцям, що торгувати можна лише у встановлених місцях. Конкретно у цьому випадку – на ринку "Білочка", там достатньо вільних місць. Із понеділка, якщо стихійна торгівля продовжуватиметься, разом із поліцією штрафуватимуть та вилучатимуть товар.

Нагадаємо, напередодні на нараді в Ужгородській міській раді вирішили створити робочу групу, до складу якої запросити, крім представників поліції, ще й працівників Держспоживлужби та Державної фіскальної служби. Відтак спільно, за участю також директорів ринків, депутатів міської ради проводитимуть рейди ринками з вилученням товару, яким торгують у невстановлених місцях.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme