Львівський крадій автономерів "бізнесував" на Закарпатті

В Ужгороді затримали чоловіка, який на Новий рік знімав номери з автомобілів і вимагав гроші

Як повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області,  26-річний мешканець Львівщини, до того ж, вже раніше судимий за крадіжки, на шлях виправлення не став та знову вчинив нові тяжкі, умисні, корисливі злочини, пише Depo.Закарпаття.

Зокрема, в передноворічні свята чоловік, викрав передній та задній державний реєстраційний номерні знаки з автомобіля "OpelMokka", який належить громадянину Німеччини. Знявши номери з автомобіля, зловмисник, залишав свій номер телефону, зателефонувавши на який власники вкрадених номерних знаків чули суму не мешу 1 тис.грн,  саме стільки злодій вимагав за їх повернення.

 Крім цього, досудовим розслідуванням встановлено, що і на самий Новий рік - 1 січня 2017 року о 4 ранку в місті Ужгороді, зловмисник повторно демонтував та викрав передній та задній державний реєстраційний номерний знак з автомобіля "VolkswagenSharan" з іноземною реєстрацією.   

Так само він викрав і державний реєстраційний номерний знак Словацької Республіки з автомобіля марки "Audi A6". На авто зловмисник традиційно залишив свій номер телефону і  вимагав гроші за повернення номерів. Правоохоронцям вдалося оперативно затримати злодія і прокуратурою вже оголошено йому обґрунтовану підозру у вчиненні вказаних злочинів.

Наразі прокуратурою погоджено і клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під вартою.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme