UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У франківському ресторані потруїлися весільні гості

Адміністрація закладу в Івано-Франківську не проконтролювала якість харчових продуктів, які довезли організатори весілля

Про це інформує головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, пише Depo.Закарпаття.

Станом на 10 годину 12 вересня 2017 року з харчовим отруєнням госпіталізовано 14 осіб, з них – 1 дитина; 3 осіб лікуються амбулаторно вдома. Всім хворим виставлено діагноз "гострий гастроентероколіт середньої важкості".

Частину страв для весілля готували кухарі ресторану, а деякі харчові продукти завезли замовники. З них було сервіровано "Козацький стіл", "Рибний стіл", "Candy bar", солодкий стіл, бар з алкогольними напоями та мінеральною водою.

Адміністрація закладу не проконтролювала якість харчових продуктів, які довезли організатори весілля.

З метою проведення розслідування випадку цього харчового отруєння спеціалісти управління Держпродспоживслужби 11 вересня провели опитування хворих та санітарно-гігієнічне обстеження ресторану "Голден-Тайм". Під час розслідування відібрано 4 зразки харчових продуктів, 20 змивів та 1 проба води на патфлору.

За результатами обстеження адміністрації закладу направлено розпорядження про тимчасове припинення роботи ресторану на 10 днів до закінчення епідрозслідування. Матеріали щодо цього випадку подані до правоохоронних органів.

Нагадаємо, спеціалісти Держпродспоживслужби та регіональної лабораторії розслідували масове отруєння людей, що мало місце 25 липня у туристично-відпочинковому комплексі "Сяйво Карпат" с.Красноїлля Верховинського району.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme