На Прикарпатті "декомунізували" ковбасу
Від відомої назви м'ясного сорту відмовилося одне місцеве підприємство
Декомунізація по-прикарпатськи: на зміну "Московської" ковбасі прийшла "Бандерівська", йдеться у сюжеті програми "Cобытия", пише Depo.Закарпаття.
Від відомої назви м'ясного сорту відмовилося одне місцеве підприємство. Ще кілька тижнів тому тут висіла ковбаса "Московська". Втім, підприємці провели власну декомунізацію.
"У нас пів-України змінюється зараз, всі села змінюють, а у нас "Московська" ковбаса. Ідея випадково прийшло в голову", – каже Богдан Книшук, завідувач виробництвом м'ясопереробного заводу.
Не тільки назва, а й рецептуру трохи змінили. Підприємці жартують – зробили ковбасу ще більш патріотичною, додавши більше сала.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Прикарпаття