UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поради для вихідного дня: П'ять способів, як врятувати несмачне вино

Є кілька варіантів, як погане вино можна перетворити у досить смачний напій

Поради для вихідного дня: П'ять спо…

Купуючи пляшку вина, іноді буває неприємна несподіванка – жахливий смак напою, пише Depo.Закарпаття з посиланням на coma.net. Зазвичай це трапляється із дешевими винами, але, інколи, заплативши і немалі гроші, можна натрапити на підробку.

Є п'ять порад, які врятують і вино, і вечір.

1. Осінньо-зимовий варіант

Зваріть з вина ароматний глінтвейн. Кориця, кардамон, гвоздика, імбир та лимон поза конкуренцією.

А мед чи цукор додадуть солодких ноток кислому вину.

2. Тусовочний варіант

Якщо до вас має прийти декілька друзів, а вина мало і воно не дуже смачне – додайте до нього газованої води чи соку.

Питися буде легко та смачно, вистачить усім. А головне – вранці ніякого похмілля (звичайно, якщо доза в межах розумного)

До речі, в Іспанії існує напій "tinto de verano" – в червоне вино додають лимонну газовану воду, а іноді, навіть, і колу.

3. Для гурманів

Подайте разом із вином декілька видів сиру.

Сир підходить до вина ідеально. Він зможе приглушити занадто терпкий смак вина або, навпаки, зробити його яскравішим та значно насиченішим.

4. Літній варіант

Беріть приклад з іспанців – пийте сангрію.

Додайте до вина побільше різноманітних фруктів та льоду. Солодко-кислий присмак фруктів заглушить гіркоту навіть несмачного вина.

5. Універсальний метод

Дозвольте вину подихати. Просто розлийте вино у келихи і дайте постояти кілька хвилин. Кисень допоможе вину "виправитись".

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme