На "Закарпатському божоле" представлять близько 400 видів вина
Кожен відвідувач зможе придбати спеціальний сувенірний бокал, до якого додаватиметься картка народної дегустації
- Закарпаття
-
10 листопада 2016 17:45
Про нововведення та основні "фішки" цьогорічного фестивалю розповів Олександр Ковач, повідомляють Depo.Закарпаття в Ужгородській мерії.
"Мета фестивалю – представити авторське, якісне вино від закарпатських приватних виноробів. Сподіваюся, що цього року, завдяки тісній співпраці з міською владою, "Закарпатське божоле" постане в оновленому вигляді, з новими родзинками та основним пріоритетом – повага до споживачів, справжніх поціновувачів вина, у яких буде широкий вибір та можливості для оцінки вина. Це чи не єдиний фестиваль на Закарпатті і взагалі на теренах України, де тільки споживач визначатиме найкраще вино", - зазначив Ковач.
Як розповів Олександр Ковач, до виноробів, які беруть участь у фестивалі, поставили чіткі вимоги. Зокрема, заборонено привозити вина сортів Ізабелла, Делавар, Лідія, Ноа та інші, а також плодово-ягідні вина. І це має бути виключно молоде вино - цьогорічного врожаю, зібране у серпні-вересні.
Кожен відвідувач зможе придбати спеціальний сувенірний бокал, до якого додаватиметься картка народної дегустації. Цю картку можна вручити виноробу, вино якого найбільше сподобалося. Саме за кількістю отриманих від гостей карток визначать найкращого винороба.
Ціна сувенірного бокалу - 95 гривень, у вартість включена дегустація та 1 літр будь-якого із представлених на фестивалі вин. Або ж можна придбати вхідний квиток за 20 гривень, до нього також додається картка народної дегустації. Квиток також можна буде отоварити - приміром, якщо забажаєте придбати літр вина за 70 гривень, то отримаєте знижку у розмірі 20 гривень.
"Реалізовувати алкогольні напої поза межами "Совиного гнізда" суворо заборонено. Це ще одна цьогорічна вимога. Щодо кухні, то ми відбираємо тільки якісних виробників. Буде якісна, хороша кухня, без традиційних шашликів, але водночас із іншими, не менш смачними, альтернативними стравами із м’яса" - розповів Олександр Ковач.
Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua
Всі новини на одному каналі в Google News
- 12:12 Стався епілептичний напад: На Закарпатті в дорогою до ТЦК помер військовозобов'язаний
- 13:33Розвиток ветеранського бізнесу дозволить регіонам зажити новим життям – Петрук
- 12:13На Закарпатті попередили спробу контрабанди цигарок ФОТО
- 22:44Підлітки намагалися переправити чотирьох ухилянтів через Тису на гумових човнах
- 22:12 Зима повертається: В Україну йдуть заморозки
- 21:50Обмеження електроенергії 18 квітня можливі у всіх областях, - Укренерго
- 20:21Троє наркоторговців із Закарпаття організували "бізнес" зі щомісячним доходом у 13,5 млн грн (ВІДЕО) Відео
- 16:19 Зеленський підписав оновлений закон про мобілізацію
- 12:58Житель Закарпаття вбив 23-річну дівчину з Київщини
- 09:30Телефон Служби 112 до кінця поточного року запрацює по всій Україні
- 20:00На Закарпатті готуються до спорудження євроколії: які міста вона з'єднає ФОТО
- 18:43 В "Укренерго" закликали українців зменшити споживання електроенергії
- 22:02 В Україні зараз найгірший показник народжуваності за останні 300 років
- 21:21Підроблений акциз: На Закарпатті у ділків вилучили зі складів електронні цигарти й подібні пристрої для палінни ФОТО
- 21:58Тарифи на світло: в Міненерго не виключили підвищення цін
- 23:15Клірик на Закарпатті закликав парафіян уникати мобілізації та поширював фейки
- 12:58З початку року в Дії зареєструвалася рекордна кількість ФОПів
- 22:02Через шквальний вітер в Україні залишилися без світла близько 300 населених пунктів
- 18:52 Зеленський погодив створення е-кабінету військовозобов'язаних