На Прикарпатті "декомунізували" ковбасу

Від відомої назви м'ясного сорту відмовилося одне місцеве підприємство

На Прикарпатті "декомунізували" ковбасу…

Декомунізація по-прикарпатськи: на зміну "Московської" ковбасі прийшла "Бандерівська", йдеться у сюжеті програми "Cобытия", пише Depo.Закарпаття.

Від відомої назви м'ясного сорту відмовилося одне місцеве підприємство. Ще кілька тижнів тому тут висіла ковбаса "Московська". Втім, підприємці провели власну декомунізацію.

"У нас пів-України змінюється зараз, всі села змінюють, а у нас "Московська" ковбаса. Ідея випадково прийшло в голову", – каже Богдан Книшук, завідувач виробництвом м'ясопереробного заводу.

Не тільки назва, а й рецептуру трохи змінили. Підприємці жартують – зробили ковбасу ще більш патріотичною, додавши більше сала.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme